• DSDASD

Zhejiang Huahe Product Co., Ltd iku departemen kaca kanggo Zhejiang Xinhang Steel Co., Ltd, baja Xinhang dumunung ing nomer 69 Fangjiadai Road, zona ekonomi pembangunan Haiyan ing kutha Jiaxing, Provinsi Zhejiang, China. Iku bab siji lan setengah jam saka bandara shanghai Pudong kanggo kita pabrik mobil. Xinhang Jembaré saka 6000 meter persegi lan produksi taunan kanggo pipe rapi iku 10000 ton. baja Xinhang iki certified dening ABS TUV, BV, DNV / GL, KR, LR, ISO 9001and ped ... ..

certificate

Kanggo baja pipe rapi, Xinhang baja punika pabrik professtional.Our uga bisa customized.Xinhang Steel iki certified dening ABS, BV, TUV, KR, LR, DNV / GL, Ped lan ISO 9001.

ndeleng liyane