• DSDASD

Zhejiang Huahe Produk Co., Ltd nyaeta jurusan ékspor pikeun Zhejiang Xinhang steel Steel Co., Ltd, baja Xinhang ieu lokasina di No. 69 Fangjiadai Jalan, zone pangwangunan ékonomi Haiyan di kota Jiaxing, Propinsi Zhejiang, Cina. Éta ngeunaan salah jeung satengah jam ti bandara Shanghai Pudong ka pabrik urang ku mobil. Xinhang nyertakeun wewengkon 6000 méter pasagi jeung produksi taunan na keur pipa seamless nyaéta 10000 ton. baja Xinhang ieu Certified ku ABS TUV, BV, DNV / GL, KR, LR, ISO 9001and PED ... ..

sertipikat

Pikeun baja pipe seamless, Xinhang baja nyaeta pabrik professtional.Our ogé bisa customized.Xinhang Steel ieu Certified ku ABS, BV, TUV, KR, LR, DNV / GL, PED jeung ISO 9001.

nempo leuwih